Kako naručiti

KAKO NARUČITI PROIZVOD?

Sve proizvode iz ponude možete naručiti na dva načina:

  • Direktno putem aplikacije - slijedite upute na stranici i pošaljite zahtjev za ponudu. U rubrici „napomena“ možete, ukoliko želite, napisati nekoliko riječi o djetetu kojem je proizvod namijenjen, kako bismo ga u najvećoj mogućoj mjeri prilagodili baš Vašem djetetu (dob, interesi, omiljeni lik iz crtanog filma ili slično)

  • Upitom putem e-pošte - ukoliko se ne snalazite u aplikaciji ili imate neke posebne želje pošaljite upit na [email protected] i u najkraćem mogućem roku dobit ćete odgovor, ili u slučaju konkretnog upita i ponudu koja nije obvezujuća

NARUDŽBA I ISPORUKA PROIZVODA

Ponuda se smatra prihvaćenom ukoliko uplatite navedeni iznos akontacije. Od dana uknjiženja akontacije teče rok za izradu i isporuku proizvoda. Ukoliko ste u stisci s vremenom, a uplatu ste izvršili uoči neradnih dana, postoji mogućnost da na e poštu pošaljete potvrdu o uplati.

Kad je Vaš proizvod spreman za isporuku, na mail (ili neku od društvenih mreža) Vam stižu fotografije naručenog proizvoda. Proizvod se šalje na naznačenu adresu nakon uplate cjelokupnog iznosa.

 

NARUČITE SVOJ PROIZVOD NA VRIJEME

Svi proizvodi iz ponude izrađuju se isključivo po narudžbi. Rokovi za izradu i isporuku su kako slijedi:

QUIET BOOK - 7 dana

DEKICE - 3 dana

MOBILI - 3 dana

KOCKE SLAGALICE - 3 dana

Navedeni rokovi su orijentacijski i moguće je da zbog većeg broja trenutnih narudžbi budu i duži. U ponudi će biti naveden točan rok za izradu proizvoda.

 

NAČIN PLAĆANJA I ISPORUKA

Plaćanje je moguće isključivo putem transakcijskog računa.

Nepersonalizirani proizvodi vrijednosti do 150,00 kn plaćaju se jednokratno, nakon što primite fotografije, a prije isporuke

Svi personalizirani proizvodi (s imenom djeteta), plaćaju se u dvije rate:

  • 1. rata pri prihvaćanju ponude

  • 2. rata prije isporuke

Isporuka se vrši preko HP-a. Ukoliko je potrebna žurna isporuka, moguće je dogovoriti i osobnu isporuku (samo za područje Zagreba i okolice). Cijena isporuke navedena je u ponudi i uračunata u konačnu cijenu.


Copyright © 2022. Njurgica